De ce Medicland.ro?

Medicland.ro, una dintre cele mai mari platforme de vânzări online din România, vă pune la dispoziție o gamă largă de de produse și aparatură medicală.

Răspândește Dragostea!

Concurs Like & Share Medicland.ro

Dispozitive medicale decontate de CAS

Dispozitive medicale decontate de CAS si modalitatea de obtinere a dispozitivelor medicale.

Magazin echipamente medicale in Oradea

Medicland.ro te invita in magazinul de echipamente medicale situat in Oradea, str. Mihail Kogalniceanu, nr.9 sa descoperi oferta noastra la consumabile, echipamente si aparatura medicala !

Concurs Like & Share Medicland.ro

Concurs Like & Share Medicland.ro.
Premiul include un tensiometru de brat digital : Tensoval Duo Control.

Saboti medicali pentru dame si barbati

Unul dintre cele mai importante aspecte privind sănătatea fizicului, cât și rezistența acestuia, este reprezentat de încălțămintea purtată

Masurarea glicemiei cu glucometru

Odată cu înaintarea în vârstă, o mulțime de probleme de sănătatea apar.

Ghid practic ulcer varicos si rani diabetice

Denumit si ulcer varicos de gambă, este cel mai frecvent tip de ulcer de piele. Acest tip de rana deschisa, cu vindecare întârziată, afectează în general persoanele peste 45 de ani și este mai frecvent la femei

Mai multe despre incontinenta urinara

Există mai multe tipuri de incontinenta urinara . O sa le enumeram mai jos și câteva informații utile despre fiecare.

Incontinenta urinara la femei

Incontinenta urinara la femei nu trebuie confundata cu enurezia nici cu imperiozitatea mictionala (mictiunea involuntara in cursul unei necesitati deosebit de imperioase de a mictiona).

Un produs revolutionar!

Saltair Domo – salinizatorul care ofera toate beneficiile unei mine de sare (salina), pentru orice incapere. Conceput si brevetat de un cuplu din Romania, din dorinta ca terapia din mina de sare sa fie mai usor de accesat pentru multi bolnavi, s-a dezvoltat aparatul de haloterapie (halos – sare in greaca) Saltair.

Despre rinofaringita acuta

Rinofaringita acuta este cea mai frecventa infectie a copilului; ea constituie un proces inflamator infectios de etiologie virala, localizata la nivelul nasofaringelui.

Despre cana filtranta Brita Marella XL

Cana filtranta este un produs relativ nou in Romania dar a inceput sa cunoasca o raspandire tot mai larga in ultimii ani.

Masuri de securitate importante

Masuri de securitate importante ale produsului.