Catalog produse Ortopedice

catalog produse ortopedice -descriere ampla , carje,bastoane,cadre de mers, scaune wc de camera,caruciare handicap, paturi pentru ingrijire pacienti acasa,saltele antiescare si multe alte produse ajutatoare.
Hipertensiunea arteriala in sarcina
Medicland.ro, una dintre cele mai mari platforme de vânzări online din România, vă pune la dispoziție o gamă largă de de produse și aparatură medicală.
Medicland.ro te invita in magazinul de echipamente medicale situat in Oradea, str. Mihail Kogalniceanu, nr.9 sa descoperi oferta noastra la consumabile, echipamente si aparatura medicala !
Concurs Like & Share Medicland.ro.
Premiul include un tensiometru de brat digital : Tensoval Duo Control.
Unul dintre cele mai importante aspecte privind sănătatea fizicului, cât și rezistența acestuia, este reprezentat de încălțămintea purtată
Odată cu înaintarea în vârstă, o mulțime de probleme de sănătatea apar.
Denumit si ulcer varicos de gambă, este cel mai frecvent tip de ulcer de piele. Acest tip de rana deschisa, cu vindecare întârziată, afectează în general persoanele peste 45 de ani și este mai frecvent la femei
Există mai multe tipuri de incontinenta urinara . O sa le enumeram mai jos și câteva informații utile despre fiecare.
Incontinenta urinara la femei nu trebuie confundata cu enurezia nici cu imperiozitatea mictionala (mictiunea involuntara in cursul unei necesitati deosebit de imperioase de a mictiona).
1 din 2