Modalitati de plata

Modalitatile de plata disponibile sunt:

  • plata ramburs sau la curier in momentul primirii coletului (exceptand stetoscoapele gravate si produsele comanda speciala)

  • plata cu cardul Euplatesc.ro

  • plata in rate (cu card bancar (BRD FInance si Star BT, BCR si Alpha Bank) via Euplatesc.ro

  • plata prin transfer bancar in contul , Cont:RO57BREL0002002230210100 deschis la Libra Bank

  • depunere numerar in contul: RO57BREL0002002230210100 la orice caserie Libra Bank

Suntem conștienți că nu toți clienții noștri sunt familiarizați cu magazinele online și ar dori să afle mai multe despre cum se desfășoară procesul de cumpărare online și cum sunt livrate produsele. Pentru a putea cumpăra de pe acest site nu este nevoie să fiți înregistrat, totuși recomandăm crearea unui cont de utilizator pentru a putea beneficia de urmărirea coletului și de înscrierea în programul de fidelitate. De asemenea înscrierea în lista de newsletter vă asigură ce veți primi cele mai noi informații despre produsele noastre și despre promoțiile în curs.

Pentru a putea efectua cumpărături fără griji vă punem la dispoziție modalitatea de plată cu cardul bancar, modalitate securizată și oferită de Euplatesc.ro. Utilizând tehnologii avansate de criptare paysecure asigură securitate maximă, o garanție esențială pentru tranzacțiile online. Serviciile de plată online sunt flexibile și rapide, permit achiziționarea prin toate băncile românești, prelucrând carduri VISA, Visa Electron, MasterCard și Maestro.

Despre sistemul 3D Secure

3D-Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de Visa și MasterCard. Folosirea acestui sistem permite creșterea securității tranzacțiilor online, prin solicitarea unei parole la fiecare plată online. În caz de pierdere sau furt, cardul înrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terțe persoane pentru cumpărături online. Se elimină astfel riscul fraudei prin copierea informațiilor de plată sau prin generarea aleatoare de num

ere de carduri și utilizarea lor ulterioară pe Internet. Prin folosirea acestui sistem de tranzacționare se așteaptă o reducere a disputelor din fraudele rezultate din tranzacțiile on-line cu cel puțin 80%.

Deținătorul cardului se poate orienta pentru cumpărături numai către site-urile care afișează logo-urile Verified by Visa sau Mastercard SecureCode. În aceste magazine virtuale, user-ul este solicitat să se autentifice la fiecare tranzacție păstrand astfel controlul asupra cumpărăturilor on-line.

Procesul de autentificare nu necesită instalarea vreunei aplicații speciale pe computerul clientului și nici nu îngreunează navigarea pe Internet și determină creșterea încrederii în aceasta modalitate de a cumpăra bunuri/servicii.

În conformitate cu recomandările VISA, toți acceptatorii de plați on-line pe Internet din regiunea CEMEA trebuiau să fie capabili să ofere sistemul 3DSecure de tranzacționare comercianților începând cu 1 aprilie, 2003.

Funcționarea serviciului 3-D Secure implică efortul comun al băncilor emitente de carduri, al băncilor cu care posesorii magazinelor virtuale au încheiat contracte de acceptare la plată a cardurilor, al comercianților respectivi și al organizațiilor internaționale de carduri. Pe măsură ce tot mai multe magazine virtuale împreună cu bancile lor și tot mai multe bănci emitente de carduri aderă la acest serviciu, crește încrederea tuturor parților implicate în tranzacțiile pe Internet și implicit volumul acestora, scăzând concomitent riscul de fraudă.