Echipamente de frumusețe facială. De îngrijire de zi cu zi . Ioni + ultrasunete Ultrasunete 3 Mhz

 
Livrare Gratuita
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_816-CM3
357,00 RON

TVA inclus

In stoc, Livrare imediata

Cantitate
 
Aparat de infrumusetare faciala. Ingrijire zilnica . Ioni  + Ultrasunete. (A SE VEDEA VIDEO...Mai multe
Informații produs "Echipamente de frumusețe facială. De îngrijire de zi cu zi . Ioni + ultrasunete Ultrasunete 3 Mhz"
Aparat de infrumusetare faciala. Ingrijire zilnica . Ioni  + Ultrasunete. (A SE VEDEA VIDEO DEMIOSNTRATIV LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI) Característici: De fiecare data se acorda mai multa importanta aspectului pielii. Factorii cum ar fi soarele,contaminarea,stresul si nutritia neadecvata cauzeaza imbatranirea mai rapida a pielii, aparitia de riduri ,pete, acnee si alte probleme. A ne mentine pielea sanatoasa si frumoasa este o provocare in  care ne ajuta dermatologii si saloanele de frumusete.  Din acest motiv oferim un aparat  de uz casnic de ingrijire a pielii la un pre? accesibil. Tratamentul cu ultrasunete: Curatarea pielii. Reducerea de riduri . Micromasajul  pielii. Aplicatii: Curata epiderma. Reduce ridurile. Imbunatateste tonusul pielii. Imbunatateste absorbtia nutrientilor. Reduce productia de sebum, reduce gusa, forma fetei Reduce ridurile din jurul ochilor. Reduce cearcanele si pungile de sub ochi. Date  téhnice: Sursa de alimentare AC 100-240V Incarcator 15V, 0,8 A Curent maxim 20mA Consum max 300 mA Diámetrul  manípulului 2 cm Dimensiouni 50x100x40 mm Dimensiuni  ambalaj 220x70x100 mm Greutate 80 gr Greutate ambalaj 400 gr Frecventa ultarsunetelor 3 MHz UTILIZAREA PAS CU PAS - 1 - Aplicati o  cantitate generoasa de lapte demachiant in toata zona pe care doriti  sa o tratati (fata si gat), fara a sterge resturile cu un servetel. - 2 - Selectati programul  IONI POZITIVI si atingeti cu degetele placa metalica pentru a crea un circuit inchis. - 3 - Realizati un masaj pe fata si gat urmand instructiunile din manualul de utilizare . - 4 - Stergeti resturile de demachiant cu ajutorul unui servetel umed. - 5 - Aplicati pe fata si pe gat o cantitate generoasa de serum sau crema hidratanta (pe care o folositi in mod normal) - 6 - Selectati  programul de IONI  NEGATIVI si atingeti cu degetele placa metalica pentru a crea un circuit inchis. - 7 - Realizati un masaj pe fata si gat urmand indicatiile din manualul de utilizare. - 8 - Acum pielea dvs este curata si pregatita pentru a primi tratamentul cu ULTRASUNETE. Selectionati modul slow (un click) sau modul intensiv (doua clickuri). La alegerea acestui tratament nu este necesar sa atingeti placa metalica laterala  cu degetele  . - 9 -Realizati un masaj profund la fata si la gat acordand atentie speciala zonelor cu riduri sau acnee  (ridurile si pungile din jurul ochilor ,colturile gurii..etc).Consultati manualul de utilizare pentru a realiza miscarile corecte.
Link-uri către "Echipamente de frumusețe facială. De îngrijire de zi cu zi . Ioni + ultrasunete Ultrasunete 3 Mhz"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Echipamente de frumusețe facială. De îngrijire de zi cu zi . Ioni + ultrasunete Ultrasunete 3 Mhz"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate