Scutece copii Happy 10 - 13 buc

Scutece copii Happy 10 - 13 buc
 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_5900516600365
13,00 RON

TVA inclus

In stoc, Livrare imediata

Cantitate
 
Construcţia scutecului şi sistemul inovator 3D Flexi System, oferă micuţilor confort deosebit şi...Mai multe
Informații produs "Scutece copii Happy 10 - 13 buc"

Construcţia scutecului şi sistemul inovator 3D Flexi System, oferă micuţilor confort deosebit şi libertatea de mişcare necesară pentru a face primii paşi.
Sistemul de prindere precum şi banda din talie sunt mai mari şi mai elastice asigurând astfel o ajustare optimă pe corp, iar volănaşele laterale cu banda elastică dublă asigură protecţie împotriva scurgerilor laterale nedorite.

În plus, sistemul de prindere tip arici permite o utilizare multiplă pentru fixarea corectă a scutecului.
Suprafaţa exterioară a scutecului şi învelişul miezului absorbant sunt fabricate din neţesut moale, delicat ce permite pielii să respire.

Miezul absorbant are acum formă mai anatomică şi este mai subţire, astfel se potriveşte mai bine între picioruşe, iar stratul MAGIC GREEN accelerează distribuţia lichidului în interiorul miezului absorbant şi ţine umezeala departe de pielea bebeluşilor.

Superabsorbantul din interiorul miezului absorbant transformă lichidul în gel astfel umezeala nu intră în contact cu pielea, ce rămâne mereu uscată şi sănătoasă.
La fabricarea scutecelor Bella Baby Happy nu se foloseşte latex sau clor astfel nu există riscul apariţiei iritaţiilor. „Odour stop” reduce mirosul neplăcut.

Link-uri către "Scutece copii Happy 10 - 13 buc"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Scutece copii Happy 10 - 13 buc"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate