Dermatoscop DermLite 4

 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • mth_9120072866920
9.237,00 RON

TVA inclus

In stoc, Livrare 1-2 zile

Cantitate
 
Informații produs "Dermatoscop DermLite 4"
Descriere produs

DermLite DL4

 

Cea mai rafinată viziune în dermatoscopie.
Dermatoscopul DermLite de a 4-a generație a fost proiectat de la zero pentru a fi mai rafinat în fiecare detaliu. Un exterior uimitor de neted, din aluminiu optimizat ergonomic, care este la fel de ușor de dezinfectat, pe cât se mulează confortabil pe mâna dvs., DermLite DL4 oferă o versatilitate fenomenală, cea mai mare optică a oricărui DermLite de buzunar și control instantaneu de pornire/oprire la îndemâna dvs.

Obiectiv mare de 30 mm.
Reglarea luminozității. Două spectre de culori. Construit pe baza de iluminare polarizată și nepolarizată dovedită a DL3 și de durata de viață solidă a bateriei, DL4 oferă acum două niveluri de luminozitate, un câmp vizual mai mare (folosind o lentilă de ø30 mm), imagini îmbunătățite de pigmentare mai profundă cu două niveluri de control al spectrului de culori (PigmentBoost®) Plus), și este încă cu peste 25% mai mic decât generația anterioară.

Fluxuri de lucru rapide.
DL4 folosește conectivitate snap pentru a obține o comoditate inovatoare și fluxuri de lucru rapide. Nu numai că placa frontală din sticlă (cu reticulă de 10 mm) poate fi fixată și dezactivată, ci și dispozitivele mobile – iPad, iPhone sau alte smartphone-uri – se pot atașa magnetic (prin intermediul unui kit de conectare opțional, vândut separat), permițându-vă să treceți între administrarea clinică. și fotografii dermatoscopice mai rapide decât oricând.

Controlul infecției? Ești acoperit.
DermLite a creat dermatoscopia fără contact, reducând foarte mult riscul de contaminare încrucișată. Și DL4, cu exteriorul său neted, ușor de curățat, permite o dezinfecție rapidă. Atunci când este nevoie de contact direct cu pielea, sistemul de control al infecțiilor și epidemiologie de la DL4 IceCap® vă asigură: capacele de unică folosință pentru controlul infecțiilor IceCap® se atașează pe placa frontală din sticlă și pot reduce considerabil riscul de contaminare încrucișată.

Neted. Rapid. Precis.
Designul plăcii de contact retractabile de la DermLite DL4 vă permite să treceți între modalitățile fără contact și cele de contact mai ușor ca niciodată – fără a fi nevoie să îndepărtați nicio parte – și vă permite să vă focalizați cu precizie imaginea în contact cu pielea.

Vezi mai amanuntit. Chiar și cu baterie.
LED-urile de mare putere și bateria reîncărcabilă de la DermLite DL4 produc lumină într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic. Și, pentru a ști când rămâneți fără baterie, DL4 are acum un indicator de încărcare mai granular pe patru niveluri. Dacă trebuie să reîncărcați, puteți face acest lucru de pe orice port USB folosind cablul standard Micro USB la USB inclus cu fiecare DL4.

Prin eleganța și compactitatea sa, DermLite DL4 este pur și simplu cel mai capabil dermatoscop disponibil. Include dispozitivul DermLite DL4, cablu USB, husă din piele Nappa, husă din silicon, cârpă pentru lentile și 5 capace de gheață.

 

Link-uri către "Dermatoscop DermLite 4"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Dermatoscop DermLite 4"
Ultimele vizualizate