Un produs revolutionar!

Saltair Domo – salinizatorul care ofera toate beneficiile unei mine de sare (salina), pentru orice incapere. Conceput si brevetat de un cuplu din Romania, din dorinta ca terapia din mina de sare sa fie mai usor de accesat pentru multi bolnavi, s-a dezvoltat aparatul de haloterapie (halos – sare in greaca) Saltair. Este un aparat ultrasonic de salinizare care reuseste sa reproduca efectele curative ale terapiei din salina.
Utilizand frecventa ultrasonica, aparatul transforma solutia salina in particule microscopice de sare.salinizator
Aceste particule de sare minuscule, odata inhalate, sunt capabile sa intre foarte adanc în plamani, chiar la nivel de alveole, ajutand la curatarea mucusului, la distrugerea bacteriilor, reducand inflamatiile, de-a lungul intregului traseu respirator.
Aerosoli salini au un efect extraordinar in curatarea aerului din interiorul camerei, datorita proprietatilor bactericide ale sarii si a concentratiei mari de ioni negativi de sare care ajuta la eliminarea particulelor de praf incarcate pozitiv.
Ioni negativi din aerosolul de sare se “lipesc” de particulele incarcate pozitiv de praf, bacterii, virusi si alergeni, eliminandu-le. De aceea, pe langa efectele benefice asupra bolilor respiratorii, terapia cu aerosol de sare are efecte benefice in conjunctivite, acnee, eczeme sau alte boli ale pielii.

Doar in cateva zile dupa folosirea aparatului Saltair, veti realiza ca respiratia a devenit mai usoara.
Aparatul poate fi utilizat cu usurita, atat pe timpul zilei cat si in timpul somnului de noapte. Faptul ca nu necesita folosirea unei masti, salinizatorul face posibila expunerea indelungata la aerosolul de sare. Acesta este un factor important in bolile cronice respiratorii. Terapia cu aerosol de sare are efecte cumulative in timp si de aceea se recomanda utilizarea cat mai indelungata.
Salinizatorul ultrasonic este insotit de manualul de instructiuni, kit-ul de curatare si o rezerva de sare naturala, suficienta pentru o folosire de aproximativ 3 luni.

Salinizatorul ultrasonic este usor de folosit: este suficient sa-l alimentati cu solutia salina, sa-l conectati la o sursa de curent, si va fi gata de functionare !
Nu aveti nevoie de nicio masca de fata! Nici un adaptor de inhalare! Doar veti respira fara niciun fel de greutate!
Un aparat este adecvat pentru folosirea intr-un spatiu de maxim 150 metri cubi. Totusi va recomandam amplasarea salinizatorului SALTAIR DOMO in apropierea spatiului dvs de desfasurare.
Scurt istoric despre beneficiile curelor cu aer salin Terapia cu sare a fost utilizata cu foarte mult timp in urma, inca din Grecia Antica, unde Hippocrates obisnuia sa prescrie inhalatie cu vapori de sare pacientilor lui cu probleme respiratorii.
In Romania, este cunoscut beneficiul antibacterian si antimicotic adus de curele cu aer salin. Medicii recomanda tuturor persoanelor care au probleme respiratorii vizite periodice la ocnele cu sare din tara.
Aerul din minele de sare este bogat in particule microscopice de sare si ioni de sare. Aceste mici particule de sare intra adanc in tractul respirator, in plamani, unde ele absorb si neutralizeaza bacteriile si factorii alergici, reducand astfel inflamatia.
Ca rezultat, respiratia devine mai usoara pentru toti cei care sufera de astm, alergii, insuficienta respiratorie, bronsite, infectii de ureche (otite) si alte probleme ale tractului respirator/

Saltair Domo este un dispenser de particule cu ultrasunete care utilizează sunetele de înaltă frecvenţă ca să transforme soluţia salină în particule între 1-5 microni. Aceste particule sunt în stare să pătrundă adânc în plămâni, până la alveole, pentru a ajuta la curăţarea, distrugerea bacterilor, reducerea inflamatiilor şi umidificarea întregului tract respirator.
Terapia cu sare este folosita cu succes in tratamentul bolilor acute si respiratorii dar şi în prevenirea acestora. În bolile cronice şi acute ajută la reducerea inflamaţiilor, desfundă blocajele respiratorii, curăţă sistemul respirator şi îmbunătăţeşte respiraţia.

Previne, de asemenea, dezvoltarea bolilor respiratorii, si protejeaza impotriva viruşilor, a răcealii şi a gripei, prin menţinerea unei bune igiene de-a lungul întregului sistem respirator.
Acest tratament este sigur pentru toţi oamenii de toate vârstele, inclusiv femei gravide şi copii. Acest tip de terapie nu interacţionează cu niciun regim alimentar fara sare sau medicamente, incluzând hipertensiunea arterială. Particulele minuscule de sare se depozitează pe mucoasa respiratorie şi ajută la eliminarea mucusului. Terapia cu sare poate fi de asemenea utilizată şi pentru problemele respiratorii ale animalelelor de companie.
Salinizatorul Saltair Domo vine cu un adaptor electric, manualul cu intrucţiuni, kitul de curăţare şi gratuit o punguţă de organza cu sare naturală pentru soluţia salină. Acest dispozitiv este uşor de utilizat. Doar îl bagaţi în priză şi îl folosiţi peste noapte. Puneţi aparatul în apropierea patului, la acelaşi nivel cu corpul dvs., folosind o măsuţă, şi bucuraţi-vă de efectul minunat al tratamentului cu sare naturală. Saltair Domo este foarte silenţios şi nu vă va perturba somnul. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm utilizarea continuă. SĂ AVEŢI PARTE DE O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ !

Declaraţie de conformitate:
Acest dispozitiv a fost construit şi controlat printr-un sistem de management al calităţii certificat ISO 9001 şi este detine marca CE 93/42/EEC conform standardelor 1EC60601: 2OO5/EN 60601-1:2006, IEC/EN60601-1-2:2OO7. Dispozitivul foloseşte un adaptor electric de voltaj redus.

FARA COROZIUNE!!!

Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.