Unul dintre cele mai importante aspecte privind sănătatea fizicului, cât și rezistența acestuia, este reprezentat de încălțămintea purtată. Problemele la nivelul piciorului pot apărea cu ușurință, în special în cazul în care se petrece mult timp în picioare sau făcând mișcare în condițiile în care organismul este slăbit. Astfel, alegerea unei perechi de saboti medicali potriviți pentru propriile necesități este de importanță vitală.

În primul rând, trebuie avut în vedere materialul din care încălțările sunt realizate. Spre exemplu, sabotii ortopedici Leon 700 sunt destinați domnilor care petrec mult timp în picioare la locul de muncă. Datorită unui design simplu, aceștia au un aspect estetic plăcut oferind, simultan, îngrijirea și protecția necesare. Atât partea superioară, cât și tălpicul acestora, sunt realizate din piele naturală. Datorită acestui aspect, saboții ortopedici Leon au o talpă moale creată după forma piciorului bărbătesc. Astfel, se asigură confortul pe termen lung.

Forma sabotilor medicali.saboti-medicali

Un alt aspect ce trebuie luat în calcul când vine vorba de alegerea unor saboti medicali este legat de forma lor, în special în privința tălpii. Întrucât piciorul damelor are o constituție ușor diferită de cel al bărbaților, sabotii medicali Leon PU156 destinați doamnelor reprezintă combinația ideală între confort și rezistență. Pielea naturală din care s-au realizat tălpicul și partea superioară alături de cauciucul moale conferă flexibilitatea necesară mișcărilor efectuate cu ușurință.

În cele din urmă, cei care petrec mult timp la locul de muncă făcând mișcare sau stand în picioare au nevoie de încălțări care să permit pătrunderea aerului inclusiv la nivelul tălpii. Sabotii medicali pentru dame Leon V260 au numeroase găuri în partea superioară, cât și un design ce lasă piciorul să respire.

Saboti medicali – Avantajele folosirii lor.

Marele avantaj oferit de toate aceste perechi de saboti medicali este și cel care îi diferențiază de alte produse din aceeași categorie. Fiecare pereche de încălțări dispune de un tip de gel special aflat în interiorul tălpii. Datorită acestei substanțe, fiecare pas făcut nu numai că va fi realizat mai ușor, dar, de asemenea, șocul suferit de către coloană va fi cu mult redus. De aceea, saboții sunt o opțiune ideală și pentru pacienții aflați în recuperare după o intervenție medicală complexă.

Vă invităm să vizionați prezentarea video a gamei de saboti medicali pentru dame si barbati disponibile online pe Medicland.ro.