Medicland.ro te invita in magazinul de echipamente medicale situat in Oradea, str. Mihail Kogalniceanu, nr.9 sa descoperi oferta noastra la consumabile, echipamente si aparatura medicala ! 

Produsele noastre sunt recomandate atat publicului larg cat si specialistilor : studenti sau medici.

Ce puteti gasi in magazinul nostru de accesorii si echipamente medicale?

echipamente medicale

Tensiometru digital

Va punem la dispozitie diferite tipuri de tensiometre pentru uz personal. Fara reglaj prealabil si prin intermediul actionarii comode si automate a pompei, aceste aparat permite o masurare simpla, rapida si sigura a tensiunii arteriale sistolice si diastolice precum si a frecventei pulsului.

Aparat aerosoli

Detim in stoc mai multe modele de aparat aerosoli cu ultrasunete sau cu compresor ce detin o multime de functii, insa cel mai important este sa alegeti pe cel care se pliaza cel mai bine pentru nevoile dumneavostra. Astfel creste eficacitatea medicamentelor administrate pe cale inhalatorie, grabind vindecarea dar cel mai important – scade perioada de recuperare !

Scutece adulti

Incontinenta este o problema delicata pentru multi dintre noi ! Medicland.ro iti ofera spijinul sau oferindu-ti produse de incontinența special concepute pentru confortul tau.
Foloseste produsele de incontinență: tampoane, scutece adulti, chiloti pentru adulți si paturelele protectoare pentru pat si – “Te bucuri din nou de viata!” .

 Saboti medicali

Incaltaminte de dama si barbateasca avand partea superioara si talpicul din piele naturala, gel in talpa interioara, cu talpa de cauciuc flexibila care asigura un mers usor si natural, cu manopera de inalta calitate, in forma anatomica.
Acesti saboti medicali ofera un confort sporit pentru purtator si protejeaza piciorul pe termen lung. Rasfatati-va piciorul cu o incaltaminte de calitate !

Fotoliu rulant

Aceasta gama de produse este destinata deplasarii persoanelor cu handicap locomotor, cu mobilitate scazuta, cu probleme de echilibru si cuprinde scaune cu rotile cu roti pline pentru utilizare in interior, sau cu roti pneumatice pentru utilizare in exterior. Acestea pot fi folosite pe teren plat, la urcarea sau coborarea de rampe.

Aici este enumerata doar o mica parte din oferta nostra. Va asteptam in magazin pentru a vedea si restul ofertei noastre

Promotii Medicland

Saptamanal magazinul Medicland ofera preturi promotionale clientilor sai cuprinse intre 5% si 25% ! Vino acum in magazin si profita de ofertele noastre !

Unde ne gasiti?

In Oradea pe strada Mihail Kogalniceanu 9, de luni pana vineri intre 09-17.

Ca si punct de reper magazinul nostru este situat intre Restaurantul Old Mill si Liceul Aurel Lazar.