De ce Medicland.ro?

Durerile de spate, de gât sau alte dureri articulare sunt o altă problemă care apare nu numai la cei în vârstă, ci și la tineri. Statul incomod la birou, munca multe ore în șir contribuie la această problemă. Folosind perne electrice, aparate de masaj sau electrostimulatore, orteze, lombostat, corsete articulațiile tale vor fi mai fericite.
Alergiile respiratorii, în creștere continuă în ultimii ani din cauza aerului impurificat pe care-l respirăm, pot fi evitate sau tratate la domiciliu folosind un aparat cu aerosoli precum cel Omron, Joycare, Laica, Medifit, Digio2.
Ești un medic tânăr care dorește să îsi deschidă propriul cabinet medical? Platforma noastră comercializează mobilier (precum pat de spital) și instrumentar medical, dar și alte echipamente (aparat EKG, pansamente, mănuși).
Ești student la medicină și dorești să achiziționezi un stetoscop? Nimic mai simplu. Medicland îți pune la dispoziție o mulțime de modele, iar la stetoscoapele Littmann le ai la cele mai mici prețuri. Îți poți alege și o uniformă medicală (halat, costum medical, papuci, saboți) care să se asorteze cu stetoscopul. Un doctor trebuie să arate bine.

Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.