HEINE DELTA 20 T USB + TR DERMATOSCOP Imersiune litiu de 3,5V + polariz.

HEINE DELTA 20 T USB + TR DERMATOSCOP Imersiune litiu de 3,5V + polariz.
 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_31161-GI
9.001,00 RON

TVA inclus

Durata de livrare 7-10 Zile lucratoare

Cantitate
 
HEINE DELTA 20® T LEDHQ DERMATOSCOPE 3.5V (Li-ion) pentru polarizare și imersiune cu mâner...Mai multe
Informații produs "HEINE DELTA 20 T USB + TR DERMATOSCOP Imersiune litiu de 3,5V + polariz."
HEINE DELTA 20® T LEDHQ DERMATOSCOPE 3.5V (Li-ion) pentru polarizare și imersiune cu mâner reîncărcabil pentru priză de alimentare și cablu USB - K-262.28.388

HEINE Optica - sistem optic de înaltă calitate, achromatic neclaritate și rezoluție. Sistemul de focalizare oferă o luminozitate de la 10X la 16X pentru detectarea chiar și a celor mai mici detalii și structuri.

LED-ul în HQ - noul standard în iluminarea LED-urilor care definește intensitatea optimă a luminii, omogenitatea și redarea culorilor pentru fiecare individ examinare - Temperatura de culoare: 5.000 K, Indexul de redare a culorii (CRI)> 80 pe o scală de 100. Aceasta asigură culoarea adevărată a țesutului pentru diagnosticul cel mai precis.

Toggle între modurile de iluminare polarizate și nepolarizate - convenabil alternativ între două moduri prin apăsarea unui buton - nu este necesară schimbarea plăcilor de contact. Permite recunoașterea semnului "Blink Sign" la observarea structurilor cristaline și a prezenței chisturilor milia, crescând funcția de diagnosticare. adaptorul foto permite conectarea oricărui dermatoscop Delta 20 la marcile majore ale camerelor digitale.

LED Management termic - asigura performanța pe termen lung și stabilitatea produselor. Materialele cu difuzor selectate cu grijă și aplicate garantează până la 50.000 de ore.

Livrat cu carcasă, comprimat dermatoscopie, ulei de 10 ml.
Link-uri către "HEINE DELTA 20 T USB + TR DERMATOSCOP Imersiune litiu de 3,5V + polariz."
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "HEINE DELTA 20 T USB + TR DERMATOSCOP Imersiune litiu de 3,5V + polariz."
Ultimele vizualizate