0359 80 50 40CONTACT
0produs(e)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.

Saltea antiescare

Cauti saltea antiescare? Acceseaza cea mai diversificata gama de produse ortopedice disponibila la comanda online pe Medicland.ro

Saltelele antidecubit sau antiescare sunt utile in cazurile de paralizie sau tratament indelungat, acestea au rolul de a sustine pacientul astfel incat sa reduca riscul de aparitie al escarelor. Acestea asigura o circulatie mai buna a sangelui, previne aparitia crampelor musculare sau amortirea diferitelor zone ale corpului si asigura relaxarea pacientului.
Escara sau ulcerul de presiune, afectiune tot mai des intalnita in lumea moderna datorita unei suite de factori favorizanti, o afectiune grava, greu de suportat, dificil de vindecat sub tratament medicamentos si uneori chirurgical. Escarele apar la persoanele cu mobilitate redusa sau imobilizate, presiunea de decubit exercitata asupra pielii si a tesuturilor moi intre planul patului, fotoliului si sistemul osos al persoanei diminueaza circuitul sanguin care le alimenteaza si tesuturile incep sa se deterioreze. Primul semn este lezarea pielii dupa care escara avanseaza pana la os daca nu este tratata.

Saltea antiescare

DEBUG
Descrescator

11 Produs(e)

Descrescator

11 Produs(e)

Saltea antiescare
Cel mai mic pret din aceasta categorie este: 79.00